Auto

Kies voor onze TOP-opleiding: kwaliteit en plezier gaan hand-in-hand!

De instructeur haalt je thuis op (of op een andere afgesproken plaats) en zet je daar na de les ook weer af. Of je 1 uur, 1,5 uur of 2 uur achter elkaar lest, op een vaste dag en tijdstip in de week of juist elke week anders, de keus is aan jou. Je rijdt met de nieuwste Mini One (handgeschakeld) en Mini COOPER automaat. Voor autorijlessen moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.

Als je bij ons wilt gaan lessen, dan maken we eerst een (voorlopige) rijlesplanning aan de hand van jouw rooster. Ons planningssysteem heet PlanGo. Hiervoor ontvang je inlogcodes. Je rijlesplanning is altijd inzichtelijk via de app van PlanGo of via de portal. Je kan via de app ook zelf rijlessen inplannen. Net wat Plango_logoje het makkelijkste vindt. In PlanGo word per rijles de vorderingen precies bijgehouden in een instructiekaart. Ook deze kaart is ook voor jou inzichtelijk via PlanGo.

Al onze tarieven zijn hier te vinden. Je hoeft bij ons geen (pakket)keuze vooraf te maken. Je mag je keuze na de eerste rijles op de lesovereenkomst invullen en deze de tweede rijles aan je instructeur teruggeven.

Toples.nl maakt gebruik van cookies voor het functioneren van de webshop. Daarnaast om inzicht te krijgen hoe u de website gebruikt zodat wij de gebruikerservaring kunnen optimaliseren.

Ik ga akkoord Meer informatie