Gastenboek

Wij zouden het hartstikke leuk vinden als je een bericht achter laat in ons gastenboek!

Echt een super rijschool! Hele goede en gezellige instructeurs en de lessen waren top. Ze laten je ook zeker niet meer lessen dan nodig is. Bedankt voor alles!

Geplaatst door Francine op 22-06-2017.

Wat een mooi bedrijf is dit! Goede instructeurs, goede service en top communicatie vanuit het hele bedrijf. Bedankt voor de fijne motorrijlessen en het realiseren van een lang gekoesterde wens!

Geplaatst door Stefan Wlodarczak op 15-06-2017.

Super super bedankt voor alles, ik heb echt leren rijden bij jullie, vooral Erik: dank dank dank!

Groetjes Irene

Geplaatst door Irene op 01-06-2017.

Graag wil ik iedereen bedanken die mij rijles hebben gegeven! Door alle tips voel ik mij veilig en relaxed achter het stuur. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. Naast dat de instructeurs vaardig zijn m.b.t. het leren van rijden op zich, hebben ze ook mensenkennis waardoor je nog sneller stappen maakt. Nogmaals, het hele team bedankt :)

Geplaatst door glennjansen op 15-05-2017.

Heel erg bedankt voor de gezellige en goede lessen, met name bedankt naar Eva!

Geplaatst door Frédérique op 15-05-2017.

Bedankt voor alle geduld en hulp, jullie zijn zeker een aanrader, flink gelachen met Mark ^Vincent maar ook met de andere instructeurs. We zien elkaar op de weg

Geplaatst door Palko op 20-04-2017.

Super blij met deze rijschool. Ze hebben me vertrouwen gegeven om auto te rijden. Thanks!

Geplaatst door Marieke op 30-03-2017.

Ik ben ontzettend blij dat ik vanochtend mijn rijbewijs mocht halen, maar natuurlijk komt dat door alle fijne, eerlijke en betrouwbare lessen/instructeurs die mij er bij geholpen hebben. Daarnaast ook ????????voor de administratieve medewerker die je altijd hielp om de lessen voor elkaar te krijg. Echt een TOP-team!

Geplaatst door Esther op 24-03-2017.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Toples.nl maakt gebruik van cookies voor het functioneren van de webshop. Daarnaast om inzicht te krijgen hoe u de website gebruikt zodat wij de gebruikerservaring kunnen optimaliseren.

Ik ga akkoord Meer informatie